Benodigdheden

150 gram margarine of roomboter op kamertemperatuur

1 Ei L

60 gram poedersuiker

3 gram bakpoeder

snufje zout

8 gram cacaopoeder (1 eetlepel)

1 zakje vanillesuiker

80 gram gesmolten melkchocolade

280 gram glutenvrij meel

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 C
    Mix met een garde alle ingrediƫnten samen behalve het meel
  2. Voeg dan het meel toe en roer met een pollepel en daarna met de hand tot een samenhangend deeg (gebruik een plastic handschoen)
  3. Draai bolletjes ter grootte van een walnoot
    Leg ze op een bakplaat met 3 cm ruimte ertussen.
  4. Bak de koekjes op 180C
  5. Na 5 min baktijd druk je de koekjes met de achterkant van een lepel iets plat
    Bak ze verder voor 8 a 10 minuten
  6. Laat de koekjes afkoelen

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten